Go Back
Udskriv
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
Hjemmelavet tzatziki
Udskriv
Pin Recipe
Tilb. tid
20
minutter
min
Samlet tid
20
minutter
min
Ret
Tilbehør
Køkken
Middelhavet
Antal
3
personer
Ingredienser
1
agurk
2.5
dl
græsk yoghurt
1
fed
presset hvidløg
1
spsk.
olivenolie
1
spsk.
citronsaft
Smag til med salt & peber
Sådan gør du
Start med skyl din agurk og fjern kernerne fra den. Dem skal du ikke bruge i tzatzikien, men du kan jo selv spise dem
Riv den hårde del af agurken, drys med lidt salt, og lad det trække i 5 min. Herefter kommer du det i en sigte, hvor al væden vrides godt fra
Bland yoghurt, revet agurk, presset hvidløg, olie, og smag til med salt, peber & citron
Server som tilbehør til alt fra lyst kød til grøntsagsstænger