Go Back

Hjemmelavet tzatziki

Tilb. tid 20 minutter
Samlet tid 20 minutter
Ret Tilbehør
Køkken Middelhavet
Antal 3 personer

Ingredienser
  

  • 1 agurk
  • 2.5 dl græsk yoghurt
  • 1 fed presset hvidløg
  • 1 spsk. olivenolie
  • 1 spsk. citronsaft
  • Smag til med salt & peber

Sådan gør du
 

  • Start med skyl din agurk og fjern kernerne fra den. Dem skal du ikke bruge i tzatzikien, men du kan jo selv spise dem
  • Riv den hårde del af agurken, drys med lidt salt, og lad det trække i 5 min. Herefter kommer du det i en sigte, hvor al væden vrides godt fra
  • Bland yoghurt, revet agurk, presset hvidløg, olie, og smag til med salt, peber & citron
  • Server som tilbehør til alt fra lyst kød til grøntsagsstænger