Go Back

Kålsalat med gulerødder & persille

Forb. tid 15 minutter
Samlet tid 15 minutter
Ret Tilbehør
Antal 4 personer

Ingredienser
  

Salaten

  • 1/2 rødkål
  • 1/2 spidskål
  • 2 gulerødder
  • 1 bundt persille
  • 2 håndfulde ristede græskarkerner

Dressingen

  • 0.5 dl. creme fraiche
  • 1 tsk. olivenolie
  • 1 spsk citronsaft
  • 1 tsk. sukker
  • Smag til med salt & peber

Sådan gør du
 

  • Start med at rist dine græskarkerner på en brændvarm pande med lidt salt. Stil derefter til side
  • Skyl alt dit grønt
  • Snit rødkål og spidskål helt fint og hak din persille
  • Hvis du har et mandolinjern, kan du bruge det, til at snitte dine gulerødder. Hvis ikke, så skær dem så tyndt som muligt i skiver
  • Anret din salat med dressing og græskarkerner over, og server