Go Back

Spinatvafler

5 fra 1 stemme
Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 10 minutter
Samlet tid 20 minutter
Ret Hovedret
Antal 5 vafler

Ingredienser
  

Spinatvafler

  • 2 store håndfulde spinat
  • 2 dl. hvedemel
  • 1 spsk. citronsaft
  • 3 stk. æg
  • 1 tsk. bagepulver
  • 1 dl. mælk
  • 1 tsk. salt
  • 1 knivspids peber

Idéer til fyld

  • Røget laks
  • Avokado
  • Agurk eller andet sprødt
  • Hytteost
  • Feta
  • Dild eller andre krydderurter
  • Citronsaft
  • Hummus
  • Tomater
  • Syltede løg
  • Rødløg
  • Kylling
  • Æbletern

Sådan gør du
 

  • Start med at skyl din spinat, hvor du derefter tilføjer de resterende ingredienser i en blender
  • Blend det hele til en samlet masse 
  • Mens dejen samler sig lidt, kan du forberede dit fyld. Jeg lavede en god blanding af laks, hytteost, friske grøntsager og krydderurter
  • Når du er klart med dit fyld, varmer du dit vaffeljern op og kommer lidt fedtstof på
  • Kom din dej på vaffejernet, så det lige dækker. Luk til og giv dem et par minutter
  • Server med ønsker fyld