Hvis du har, så tilføj også: 1 tsk. hvidløgspulver og 1/2 tsk. cayennepeber
Salsa
200gcherrytomater
2grønne eller almindelige bøftomater
1rødløg
2spsk.hakket jalapeños eller rød chili
2spsk.limesaft
Salt & peber
Eventuelt stilkene fra korianderen(kan undlades)
Fyld
3-4majstortilla pr. person,alt efter sult
1/4-1/2spidskål,alt efter størrelse
4lime
1rødløg
2fedhvidløg
4avocado
1bundt koriander
Sådan gør du
Salsa
Hak tomater og rødløg i fine tern og bland med hakket chili. Smag til med limesaft, salt og peber. Stil til side og hæld den overskydende væske fra, lige inden servering.
Du skal bruge frisk koriander til topping og du kan eventuelt blande finthakkede stilke i din salsa. Det smager skønt og du undgår madspild.
Fyld
Hak spidskål fint og kom i en serveringsskål. Tilføj 1 tsk. salt og saften fra 1 lime. Kram kålen godt til det klasker sammen og stil til side.
Snit rødløg og hvidløgene fint. Bland med avocado og saften med 2 limes. Bland godt sammen, til du får en grov guacamole. Kom guacamolen i en serveringskål.
Paneret fisk
Bland alle de tørre ingredienser sammen i en skål og pisk ægget.
Skær fisken i ca. 4 cm stykker og vend i æg og krydret rasp.
Varm en dyp pande med en ca. 2 cm. olie i.
Steg fisken sprød og flot gylden på begge sider. Dette tager ca. 4 minutter i alt, på middelvarme.
Placer den sprøde fisk på et stykke køkkenrulle og krydr med flagesalt/groft salt.
Servering
Lun de bløde tacos og skær den sidste lime i både.
Fyld dem med guacamole, kål, salsa og sprød fisk. Server med ekstra limebåde og en masse koriander. MUMS!
Noter
Majstacos: Jeg kan altid finde de små bløde tacos i Netto, hvis I endnu ikke har haft helt med at finde dem. Koriander: Hvis du ikke er vild med koriander, så undlad dem eller erstat med finhakket persille eller en smule mynte.