Inden du laver din burger, skal du lave de syltede løg. Helst dagen forinden eller mindst 1 time før, så de kan stå og trække. Du kan også bruge syltede agurker på glas.
Skyl og skold dit glas med kogende vand.
Kog eddiken op med sukker, vand, salt og peberkorn. Kog det op til sukkeret er opløst, og sluk for blusset.
Hæld den varme lage over løgene og opbevar på køl.
Halloumiburger og sennepsmayo
Tænd din ovn på 180 grader, varmluft. Skyl alt det grønne, og lad salaten dryppe af i en sigte.
Brug en kartoffelskræller til at skrælle både agurk og gulerod i strimler. Kom i en skål, og vend i saften fra 1⁄2-1 lime samt lidt salt og peber.
Rør mayonnaise, dijonsennep og honning sammen. Smag til med salt og peber.
Skær din halloumi 4 skiver. Vend skiverne i mælk, hvedemel og æg og til sidst rasp. Steg gyldne ved middelvarme i smagsneutral olie, så de bliver friteret. Jeg bruger olie, så det dækker halvdelen af osten.
Varm briochebollerne i ovnen. Smør bollerne med sennepsmayonnaise og anret med feldsalat, strimlet grønt og den sprøde halloumi. Servér med salat eller sprøde fritter på siden. Velbekomme.
Noter
Ønsker du at gøre din burger mere fedtfattig, kan du undlade paneringen og stege din halloumi i mindre olie. Jeg ville dog anbefale at gå all in og prøve denne version – der skal være plads til det hele.Syltede rødløg: Opbevares på køl og har en holdbarhed på et par måneder - de er nok spist inden.