Æggewraps med tunmousse
Æggewraps kan fungerer til alle måltider, og er også gode i madpakken. Fyld dem med hvad end du ønsker, så som røget laks, kylling, eller denne tunmousse, som findes herunder. Velbekomme.
Forb. tid 5 minutter min
Tilb. tid 10 minutter min
Samlet tid 15 minutter min
Ret Aftensmad, Frokost, Madpakke, Mellemmåltid, Morgenmad
Køkken dansk
Æggewraps
- 6 æg
- 5 spsk. mælk
- Salt & peber
- Fedtstof, til stegning
Tunsalat
- 2 dåser tun
- 4 spsk. creme fraiche
- 1 lille rødløg eller skalotteløg
- 1/2 bundt dild
- 1/2 citron, saften heraf
- Salt & peber
- Grøntsager: avocado, salat, cherrytomater og ekstra dild
Æggewraps
Pisk alle ingredienserne sammen. Hæld æggemassen på en lille kande/decilitermål, så du bedre kan dosere væsken på panden.
Kom lidt fedtstof på en varm pande og lav en pandekage af gangen. Det tager få minutter pr. pandekage.
Tunmousse
Hæld væsken fra dåsetunen og bland med cremefraiche, fintsnittede løg, hakket dild, og saften fra en halv citron. Smag til med ekstra citron, salt og peber. Kom eventuelt lidt mayonnaise i, hvis du ønsker en lidt federe mousse.
Anret din pandekage med salat i bunden og top derefter med tunmousse og dit ønskede grønt. Jeg toppede selv min med ekstra dild, cherrytomater og avocado. Velbekomme.
Køkkenudstyr
Pandekagepande* - Perfekt at vende tynde pandekager på, så som disse æggewraps
Idéer til andet fyld
- Laks, avocado, tomat, dild, flødeost
- Hønsesalat, agurk, persille, tomat
- Stegt kylling, hummus, persille, tomat
- Stegt kylling, peberfrugt, cremefraiche og salat
Reklamelinks er markeret med *