Bagt feta med tomat og oliven
En lækker middelhavsret, som fungerer til tapas-bordet, som forret, eller vendt med kogt pasta. Velbekomme.
Forb. tid 5 minutter min
Tilb. tid 25 minutter min
Samlet tid 30 minutter min
Ret Forret, Pasta, Tapas, Tilbehør
Køkken Græsk
- 200 g cherrytomater
- 150 g feta (din favorit)
- 100 g oliven, uden sten
- 1 citron
- Olivenolie, salt, peber
- Krydderier/urter: Evt. en blanding af tørret oregano og timian (ca. 1-2 tsk.), samt frisk oregano/persille på toppen. Brug hvad du har.
Tænd ovnen på 200 grader, varmluft.
Skyl og halver dine tomater. Bland tomater, 1 tsk. tørrede krydderier, salt og peber i et ovnfast fad.
Placer fetaen i blandingen. Tilføj oliven og saften fra ½ citron. Top med et par spsk. olivenolie og bag i ca. 25 minutter.
Serveres varm med frisk persille/oregano på toppen og med en skive brød til.