Om mig

Dette er en blog, som handler om en sund og varieret livsstil.
Mit navn er Camille Maja, er 26 år, pædagog, kostvejleder, personlig træner, og bor i smukke København. Derudover har jeg specialet “børn og overvægt”, som jeg gerne vil gøre en karriere ud af.

Jeg har en stor passion for mad, og det er noget jeg nyder at lave og eksperimentere med (samt at spise).

For mig skal en sund livsstil være sjov, velsmagende, nem og oftest også økonomisk. På bloggen ville du opdage, at opskrifterne er ret blandede – der er plads til opskrifter med en masse grønt, men også nogle med sukker og mel. Jeg ser ikke nogle ingredienser som farlige eller forbudte.

Fælles for det mad jeg har herinde er, at det er nemt og ukompliceret at gå til, ofte også hurtigt og perfekt til en travl hverdag ? men stadig fuld af velsmag og gode sager. Det er sådan jeg allerbedst kan lide det.

Min egen erfaring

Jeg har selv erfaring med vægttab. For et par år siden vejede jeg 80kg og jeg fandt først ud af dér, at jeg vejede alt for meget. Jeg gik for alvor i gang med at træne og gik op i hvad jeg spiste. Det var en hård kamp, men jeg tabte 17 kg uden at være på kur, eller nogen anden form pinsel mod min krop.

Jeg tabte mig ved at ændre mine vaner. Samtidig var der plads til at spise lidt kage til fødselsdage etc. Jeg tænkte mere over hvad og hvor meget jeg proppede i munden – det virkede for mig.

Denne blog kommer ikke til at handle om at “fy og puha, du må ikke røre slik”. Jeg er realist og nyder mit liv, spiser is hvis jeg vil, spiser en stor burger hvis jeg vil, you name it. Det hele handler om at gøre det med måde og ikke lade det pine ens samvittighed.

Men HUSK jeg kender ikke sandheden, denne blog er mit personlige bud på hvad en sundere livsstil er.

Håber i har lyst til at læse med.

Kh

Billeder på min blog må kun bruges hvis jeg har givet tilladelse. Opskrifterne må gerne bruges hvis der tydeligt henvises til mig og min blog.