Bærkompot til morgenmaden

IMG_6401

Kender du det, at du går lidt død i morgenmaden? Det er jeg lidt for tiden, så derfor lavede jeg denne lækre kompot, til at hælde over min grød, eller yoghurt. Jeg vælger faktisk til hver en tid græsk yoghurt, med lav fedtprocent, frem for skyr. Jeg (ligesom nærmest alle andre, udover atleter) har ikke rigtig brug for den mængde af protein. Derudover, kan jeg bedre lide smagen i græsk yoghurt, og så pifter denne kompot den altså lige en ekstra tand op!

Ved du ikke hvad du skal have til morgenmad imorgen, så er der her en god og nem idé til dig!
Håber i kan lide den – god fornøjelse.

Opskrift

  • 1 pose frosne jordbær
  • 2 håndfulde hindbær
  • Saft fra 1 lime
  • 2 tsk vaniljesukker
  • 1.5 dl vand

Fremgangsmåde

  • Bland dine frosne bær i en gryde med de resterende ingredienser
  • Kog op og rør undervejs til bærerne bliver godt smattede
  • Sæt den på lav varme og lad den stå at trække
  • Smag til med limesaft og vanilje, hvis der er behov
  • Stavblend din kompot, så den bliver helt smooth
  • Sæt på køl i et lufttæt glas og nyd den sammen med din morgenmad
  • Velbekommen!

Læs også

2 Kommentarer

  • Svar
    Anja Lilleøre
    10. januar 2019 at 8:14

    Hej.. Denne kompot må prøves ? Hvor længe kan den holde sig i køleskabet?

    Mvh Anja

    • Svar
      Camille Maja
      14. januar 2019 at 9:28

      Hej Anja,
      Jeg plejer at have min i en uges tid, så er den faktisk spist. Så jeg ved ikke endnu om den holder længere! Beklager :D!
      KH Camille

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.