En snack med naturlige ingredienser

Annonce // Jeg har gennem en længere periode haft fornøjelse af at samarbejde med BE-KIND, som har de lækreste nøddebarer, med kun naturlige ingredienser. Nu har jeg efterhånden smagt mig igennem alle seks forskellige slags, og jeg kan kun anbefale at I prøver dem! De er perfekte til den lille sult, på farten, som topping på morgenmad, i madpakken, og hvad du ellers kan finde på. 

Personligt har jeg selv nogle favoritter. Heriblandt; Caramel Almond & Sea Salt, og Peanutbutter Dark Chocolate og Maple Glazed Pecan & Sea Salt. De faktisk alle sammen lækre, men det er klart dem med sea salt, der får mig op at ringe. Jeg elsker det salte sammen med det søde!

Hvad er vigtigt for mig?

Jeg er en stor snack-elsker, og dermed er det også vigtigt for mig, at jeg ved hvad jeg stopper i munden. Jeg har ikke altid gået op i det, men efter et større vægttab, går jeg dermed mere op i hvad jeg indtager, samt smagen i produktet. Jeg må sige, at jeg er meget imponeret over de her nøddebarer fra BE-KIND.

Det jeg især er vild med er, at du kan se nøjagtigt hvad baren indeholder. Den er rå, nødderne er hele og der er ikke nogle skjulte ingredienser. Det er altså et nærende produkt, som kun indeholder naturlige råvarer. Det er jeg helt vild med, og jeg er især vild med det, fordi de smager så møg godt samtidigt!

Udover at baren består af gode råvarer, så er jeg også vild med, at man kan se gennem emballagen. Du får hvad du ser, og det er lige i min ånd.

Andet end en snack på farten

Det mest oplagte er selvfølgelig at stoppe baren i tasken, og nyde den på farten i løbet af dagen. Men du kan altså også bruge den til andet.

Jeg har både serveret dem til min studiegruppe, hvor de indgik som en del af et stort spækbræt fyldt med frugt. Derudover passer de perfekt som et knasende element på din morgenmad. Det kunne være på yoghurt, i madpakken, i en smoothiebowl, eller du kunne nyde det ovenpå desserten? En skål is med en knasende Peanut Butter Chocolate bar på toppen – åhhh mums.

Jeg medbragte selv et par stykker på en kanotur, jeg var på i sidste uge. Der gjorde det altså virkelig underværker, når man sad der i kanoen og der måske var lidt lange udsigter til frokosten.

En varm anbefaling

BE-KIND får mine varmeste anbefalinger, og hvis du selv er vild med en naturlig bar, så er det også noget for dig. Jeg anbefaler som sagt aldrig noget, jeg ikke selv kan stå inde for, og dermed også dette samarbejde mellem BE-KIND og jeg. Jeg har været utrolig glad for samarbejdet, og er glad for, at jeg stadig har nogle stykker tilbage i skabet!

BE-KIND er glutenfri nøddebarer med nærende ingredienser. De kan fås i bl.a. 7-Eleven, Fitness World, Matas Natur, Matas.dk, Circle K, Q8 og mange Coop-butikker (Kvickly, Super Brugsen, Irma, Dagli’ Brugsen). Du finder meget mere info lige her

 

Læs også

Ingen kommentarer

    Skriv et svar

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.