Julegaveidéer - Inspiration til de sidste julegaver før jul

Inspiration til julegaver – Sidste udkald før jul

Julen er lige om hjørnet og måske mangler du lidt gaver endnu? Personligt har jeg ingen gaver købt endnu, men jeg er også altid alt for sent ude. Jeg har samlet lidt gode idéer til jer, med alt fra hjemmelavede gaver, til nogle i den billige ende.
God læselyst, og rigtig glædelig jul, når vi kommer så langt!

Indlægget indeholder sponsoreret indhold (kun i form af nattøj fra Hunkemöller)

Bløde sager fra Hunkemöller

Jeg har selv lige modtaget en lækker pyjamas/onsie fra Hunkemöller, og jeg er helt vild med den! Jeg har rigtig meget undertøj fra mærket, og jeg har aldrig haft noget negativt at sige om dem. Jeg er især vild med det nattøj de har. Det er så fantastisk blødt, og nu har jeg både en onsie og en morgenkåbe derfra. Den jeg har kan i se i indlæggets forsidebillede, og koster kun 350kr. Jeg sidder i den i skrivende stund og tror aldrig jeg tager den af igen. 

Ift. størrelse bruger jeg selv en medium, men jeg skal lige prøve en large i butikken. Den er overhoved ikke stor i størrelsen, men jeg tror en large ville være bedre i længden til mig, da jeg er en 172 cm høj.

Hjemmelavede gaver

Hvis du nu tænker det kunne være ekstra hyggeligt, med lidt hjemmelavede gaver, så giver jeg her nogle idéer. Priserne er i den lave ende, og

  • Hjemmelavede cookies, eller dejen til cookies i et flot glas. Eller! Du kan også komme alle de tørre ingredienserne på glas, og så vedhæfte opskriften i et lille kort. Her har de nogle rigtig flotte glas i Søstrene Grene, til ingen penge. Og med et flot bånd på, så er det godt som værtindegave, eller som en lille ting, hvis budgettet er småt.
  • Et klippekort til oplevelser. Jeg ser flere og flere som får et ‘klippekort’ til en form for oplevelser. Det kan være alt fra en tur i biffen/hjemmebiograf, til at blive inviteret til morgenmad, børnepasning, hjemmelavet mad, massage (af dig) osv. osv. Alle mulige former for lidt ekstra forkælelse til hverdagen – og det kan være alt fra 0 kr. til er par hundrede kr.
  • Hjemmelavet snaps. Jeg har kun prøvet at lave snaps med min kære mor, men har ingen opskrift på det. Det er hende der har stået for slagets gang. Men jeg har fundet et par guides til dig lige her og her. Det er nemlig lige til, og det er en super fed gave at få, synes jeg! Jeg ville i hvert fald elske at få noget, som nogle havde lavet. Og især når der stadig er nogle julefrokoster, man skal til i januar. Ellers har modtageren jo snapsen så længe han/hun har lyst!
  • En ‘lykke-krukke’. Køb et flot krus, eller en fin krukke, hvor du kommer masser af sedler, med personlige beskeder i. I hverdagen er man ikke altid så god til at komplimenterer hinanden, og dette kunne være en god ting, til at få lidt søde ord i hverdagen. Jeg er sikker på det ville være noget de fleste ville elske.

Kogebog fra GRØD

Nu anbefaler jeg også lidt ting jeg selv har, men kun fordi jeg selv kan stå indenfor det 100 procent. Jeg har forleden modtaget en lækker kogebog fra GRØD i gave. Det er en kogebog jeg altid har kigget i, når jeg er forbi at spise, og jeg kan kun anbefale den. Så hvis du kender en der er vild med grød, og alt der hører til, så er det bestemt en god idé.
Kogebogen koster 299kr.

Og hvis det ikke lige er grød, som er sagen, så er der jo et hav af kogebøger derude. Det er bare om at smutte forbi den lokale boghandel og finde den helt rigtige!

Oplevelser

Nogle af de bedste gaver jeg får, det er noget man kan opleve. Alle er jo forskellige, men jeg elsker virkelig at give, og modtage, noget man kan lave sammen med personen. Du kan også gøre det til en hemmelig oplevelse, hvor du giver et kort med en bestemt dato på. Husk også at skriv hvad vedkommende skal huske at have med/på, af tøj.

Her kan det jo være alt fra en tur i et lækkert bageri til små penge, eller noget lidt større som en mini-getaway. Her er budgettet dog lidt noget andet, men hvis du er big-spender, så er der rigeligt med ting man kan lave. Ellers vær kreativ, uden brug af så mange penge, og sæt en her dag af. Der er så mange gratis oplevelser rundt omkring i landet, så det er bare om at kigge rundt.

En smuk kalender

Jeg har selv fået en fantastisk kalender i fødselsdagsgave, med plads til det hele. Jeg glæder mig sådan til at tage den i brug. Både pga. dens flotte design, men også fordi jeg simpelthen har brug for at skrive ting ned. Min hjerne er til tider noget rod – jeg har så mange ting i hovedet, at jeg glemmer hele tiden. Derfor er sådan en kalender perfekt for mig. Telefonen er slet ikke nok!

Jeg har fået en kalender fra Atelier Aarhus, som du kan se lige her.
Det kunne evt. være et ønske til dig selv, eller til en du holder af, som selv bruger kalender. Hvis du ikke tør satse på Post Danmark, så har jeg en ekstra liggende, da jeg modtog to i fødselsdagsgave. Jeg bor på Nørrebro (KBH), og den er stadig pakket ind. Så kan du komme forbi og hente den.

En DNA test

Hvad kunne være federe end at finde ud af hvor jeres familie stammer fra? My Heritage, laver DNA-tests, hvor i får sendt en vejledning på, hvordan i skal gøre. Derefter kan i så finde ud af hvor mange procent i er danske, italienske, etc. etc. Jeg overvejer personligt at splejse om en, med mine søskende, for vi er sjovt nok af samme slægt.

Det kunne være så spændende at vide, om man har noget andet end dansk i sig. Personligt ved jeg selv at vi både har italiensk, dansk, tysk og sigøjner-blod i årene. Men måske er der endnu mere?

Et brætspil

Et brætspil er altid en vinder, og der findes efterhånden en del spil under 300kr. Du kan både finde nogle inde i den spil-butik der ligger ved Jorcks Passage i indre by. Og ellers er der jo diverse andre butikker, som sælger fede spil.

Noget til vinteren

Vinteren og lang, kold, og grå, og måske mangler en du holder af noget ekstra varmt tøj? Det kunne være alt fra noget med uld (i den lidt højere pris-klasse), lange underbukser, til hjemmelavede strikkede sokker. Jeg ville personligt elske at modtage noget, der kunne holde mig lidt ekstra varm i den næste periode, vi kommer ind i.

Det var bare nogle små idéer fra mig, og jeg håber i får en fantastisk jul. Kram!

Læs også

Ingen kommentarer

    Skriv et svar

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.