Rabatkode til Daniel Wellingstons klassiske ure, samt en lækker opskrift

Rabatkode til Daniel Wellington & Kanelsnegle

IMG_0750Rabatkode – Sponsoret indlæg

Jeg har den fornøjelse af at kunne forkæle jer lidt, med en rabatkode til Daniel Wellington. Inden jeg blev kontaktet, havde jeg selv 2 ure, af samme mærke, og jeg har det altid på! Jeg har det her. Koden er gyldig i hele verden fra dags dato, og helt indtil d. 30 september 2017.

Rabatkoden lyder: CAMILLEMAJA – Hvor du sparer 15%

Når nu i er her, så vil jeg også lige forkæle jer med en opskrift, nemlig kanelsnegle. De her snegle er absolut de bedste hjemmelavet jeg har smagt til dato. Måske også fordi de vækker lidt minder frem fra barndommen, hvor jeg altid bagte kanelstang med min far. Efter mine forældre blev skilt, flyttede jeg med min mor og hun kunne ikke finde ud af at lave stangen så god, som min kære far. DOG kunne hun lave samme opskrift, bare til små snegle i muffinsforme, og de var mindst ligeså gode!

Jeg fik 18 stk ud af denne opskrift.

Opskrift

Dej:

 • 50 g gær
 • 2 dl lun mælk
 • 100 g smeltet smør
 • 2 spsk sukker
 • 1 tsk kardemomme
 • 1/2 tsk salt
 • 1 sammenpisket æg
 • 500 gram hvedemel

Remonce:

 • 150 blødt smør
 • 150 sukker
 • 3.5 spsk kanel

Glasur:

 • Flormelis
 • Kogt vand

Fremgangsmåde

 • Start at blande alle de våde ingredienser i en stor skål (evt i en røremaskine), og tilsæt mel
 • Rør det hele sammen og lad dejen hæve i 30 min.
 • Så skal du lave din remonce/fyld, hvor smørret skal være blødt!
 • Bland tingene med en gaffel (jeg endte med at bruge hænderne også!)
 • Sæt til side og tænd ovnen på 220 varmeluft
 • Når dejen er hævet, rulles den ud med en bagerulle til en stor firkant.
 • Dejen skal være ca. 1/2 cm flad
 • Så skal fyldet på og smørres jævnt ud på hele firkanten
 • Rul din dej sammen som en roulade og skær ud i 1.5-2 cm tykkelse
 • Jeg plejer at bruge muffinsforme til mine, så de bliver lidt høje. Men hvis du ikke gør det, så mas dem lidt flade og 9 stk pr. bageplade
 • Ind i ovnen i 7-10 minutter. Jeg gav mine 7 og de blev PERFEKTE. Dejen var bagt, men stadig lidt blød indeni. Mums.!
 • Glasur af flormelis og kogt vand og først på når de er kølet af! Og server

Læs også

Ingen kommentarer

  Skriv et svar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.