Kærlighed og Tinder - Camille Maja

Kærlighed og Tinder

hey-girl-i-saw-you-on-tinder-

Jeg har tænkt mig at være mere personlig på bloggen, så i får et bedre blik af hvem jeg egentlig er som person. Derudover vil jeg rigtig gerne høre jeres mening om de emner jeg poster her, hvis i selv har lyst til at dele jeres mening.

Jeg er 23, ejer min egen andel, færdiguddannet til januar, super nice selvfølgelig og så er jeg single. Det er faktisk størstedelen af mine venner/veninder, som også er single og jeg ved at mange deler min mening;

Det er så nemt at blive skiftet ud…


Min første kæreste havde jeg faktisk i 4 år (som nok var 3 år for meget). Jeg var ung og håbløs og det var en ting som jeg bare skulle opleve. Det forhold har gjort at jeg både har skulle opbygge min tillid til fyre op igen og derudover har det gjort, at jeg har passet meget bedre på mig selv efterfølgende. Alt i alt så fortryder jeg ikke forholdet.

Herefter var jeg så single og det nød jeg vildt meget. Det var tiltrængt, ikke at skulle tage hensyn til andre end mig selv. Jeg tog til Sydney og efterfølgende startede jeg på pædagogseminariet. Siden da havde jeg da mødt en masse søde fyre, men det blev aldrig end til mere end nogle måneder. Det var heldigvis ikke altid kun mig der blev droppet! 😉 Men jeg begyndte at betragte mig selv som “3 måneders pigen”.

Nu havde jeg alligevel været single siden jeg var 18 og jeg kunne egentlig godt tænke mig en kæreste. Det var jo ikke sådan, at det var det første jeg sagde til fyren osv. Jeg ved jo heller ikke selv hvad det ville blive til fra starten, og hvis det ikke blev til end at ses et par gange, så var det jo bare sådan.

Sidste år kom Tinder og jeg tænkte, at det skulle jeg godt nok ikke have. Det var godt nok plat osv osv. Men, så sad vi nogle veninder en aften hos mig, og så skete det “utænkelige”. Jeg downloadede Tinder…!

78c2abcaaaeb14738b920aca93289b659e0f099b592905fdd673da455f5503e1
Det har ikke været min intention at finde en kæreste på Tinder, for man ved aldrig hvad det bliver til. Men jeg prøver at være ærlig overfor personen og sige, at jeg faktisk søger noget seriøst og ikke gider en ny bolleven. Det bliver hvad det bliver til som sagt og jeg siger det ikke for at skræmme personen væk. Jeg har også den mening, at hvis han ikke er voksen nok til at hører at jeg faktisk søger noget seriøst, så er det da også ligemeget 😉

Der har været mange op og nedture med den app og jeg har mødt mange søde mennesker (OG MANGE FREAKS – Hold da fast. Det er nok derinde de allesammen gemmer sig!!!).
Jeg slettede appen flere gange og så blev det søndag og jeg blev ramt af ensomhed og kedsomhed.

I år mødte jeg så en fyr som slog benene helt væk under mig. Det kørte bare! Men det stoppede pludseligt efter nogle måneder i sus og dus i sommers og jeg var dybt ulykkelig. Jeg var både ked af at miste en person, som jeg bare kunne være mig selv med, og helt slået ud over, at nu var jeg sådan rigtig single igen. Jeg magtede det simpelthen ikke… At jeg skulle igennem det der forløb igen med:

“Når hvad laver du så”, “Hvad bruger du fritiden på”, “Hvor kommer du fra”?

Jeg kunne kaste op. Men sådan har jeg det heldigvis ikke mere.

Jeg synes at kærlighed er blevet alt aaalt for kompliceret idag. Jeg synes, at hvis man har været sammen i mange måneder, man ikke har sex med andre etc, så er man da kærester.. Eller hvad? Hvorfor skal man gå rundt fortvivlet og på randen af crazyness og ved ikke hvordan man skal præsentere vedkommende? “Ja det så ham jeg har sex med farmor”. Nej? Jeg ved at mange kvinder har det sådan.
Jeg ved da heller ikke om jeg vil være kærester med manden eller ej, før jeg har lært ham ordentligt at kende. Men jeg behøver ikke, at gå i over 3 måneder før jeg ved, om det er en jeg gerne vil præsentere for familien eller ej.
Det at være kærester betyder ikke for mig, at så skal vi giftes imorgen, men at man har en intention om at være sammen, og der er altid en chance for at det stopper.
Hvis man ikke kan forestille sig at være sammen med vedkommende, så er det selvfølgelig bedst at stoppe det hurtigt muligt. Men jeg synes simpelthen at det er blevet for “nemt” at finde en ny. Du kan bare downloade nogle apps og så kan du finde en fyr/pige indenfor 10 min (overdrivelse frem for forståelse).
Vi lever i et samfund hvor du kan sidde på din telefon og finde en ny partner/sexpartner. Jeg er jo selv med på Tinder bølgen, og har som sagt slettet og hentet appen 100 gange, mindst, så jeg er jo ikke et hak bedre selv. Jeg behøver ikke engang at gå ud. Det er simpelthen så trist.

Hvordan skriver jeg følgende uden at lyde som en desperat psyko, for det er absolut ikke meningen…?
Nu har jeg jo ikke haft en kæreste i flere år og kan da godt mærke, at det ville lige være lidt ekstra tryghed i hverdagen, men hvis kemien ikke er der mellem to mennesker, eller hvis man ikke kan forestille sig noget i fremtiden, så er det jo bare videre og jeg nyder da også at være single, og jeg vil heller ikke nøjes.
Klarede jeg den uden at lyde sindssyg..? 😉

For lige at runde af.. Det værste i singlelivet er nok dem der siger:

 “Jeg forstår ikke hvorfor du ikke har en kæreste”.

Tell me about it. Og bare træd lidt mere i det! 😉

Hvis nogle vil dele deres mening, så kommenter endelig!!

Camillemaja


 

Læs også

5 Kommentarer

 • Svar
  Sara
  4. december 2015 at 18:06

  Er normalt ikke den, der kommentere blogindlæg og slet ikke dem her, netop pga det personlige, men efter at have læst indlægget må jeg bare lige komme med en lille kommentar 🙂

  For det første lyder du slet ikke sindssyg, jeg var single i 4 år før jeg mødte min kæreste for et år siden – på tinder ? (Som jeg selvfølgelig også havde slettet og hentet flere gange!) Faktisk havde jeg det præcis på samme måde som dig, hvornår er man kærester og hvornår skræmmer man modparten væk, ved at spørge ind til kæreste-emnet. Min erfaring fortæller mig, at når man hviler 100% i sig selv, man ikke har nogen forventninger til den man skal møde, man tager den med ro og prøver at styre sine følelser (det kan være svært, i hvert fald for mig), så kommer den rigtige fyr helt af sig selv, og så falder det hele naturligt efter en måneds tid, hvis han vil det samme.

  Om han vil det samme, synes jeg godt man kan ligge ud fra start. Hvad søger han og hvad søger du “en kæreste på sigt, men ikke noget haste-værk”, så har man sagt noget, men ikke for meget.

  Dit sidste citat husker jeg tydeligt, eller “bare rolig, en dag står han der bare og så er du ikke i tvivl” – yeah right, tænker man så ?

  Men det gør han, når man hviler i sig selv og ikke “leder og søger” ☺️

  Ps., så fint indlæg ☺️

  • Svar
   Camillemaja
   4. december 2015 at 18:37

   Hvor er jeg glad for din kommentar.!
   Det med at hvile i sig selv synes jeg egentlig også at jeg gør, men nok ikke nok. Den rette har bare ikke været der endnu. Det sker når det sker.
   Tillykke med kæresten over tinder! Det er også sket for et par stykker jeg kender 😀 det er fantastisk.

   Da jeg fandt ham i foråret var jeg egentlig også stoppet med at lede, men så klingede man bare fra start af og det kørte bare som en drøm.

   Nu har jeg jo så downloadet tinder igen og bruger det stort set ikke fordi jeg er lidt ligeglad og tager det som det kommer. Man bliver bedre og bedre til der her ræs.! Jeg plejer også at spørge personen om de søger noget bestemt og melder klart ud, at jeg ikke ønsker nogle ny bolleven. Bare så man har de samme ønsker, og så kan man altid se hvad det bliver til.! 🙂

   Mange tak!

 • Svar
  Jacques
  4. december 2015 at 18:55

  Meget enig med dig. Det er blevet for let. Jeg er ikke typen som “bare” har en sexpartner men jeg synes det er utfordrende at kæmpe mod fristende til at mødes med den næste søde pige/match for at finde ud af hvem hun er. Vi finder aldrig en partner som er perfekt så det åbner også op for at kigge efter andre. En tanke og følelse som jeg slet ikke kan li, når jeg næsten ikke kender personen jeg ses med nå.

  Du har gode tanker camille, og synes det er vigtigt at nogen skriver det vi er flere som tænker. Glæder mig til at læse mere.

  • Svar
   Jacques
   4. december 2015 at 18:57

   Ps. Single på 9 år ^^

   • Svar
    Camillemaja
    4. december 2015 at 22:09

    Er så enig med dig. Der er hele tiden en søgen efter “er der noget bedre derude”.. Men som Sara nok også siger, det kommer når man finder den rette! 🙂

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.