Spinatsnurrer med pesto og feta - Camille Maja

Spinatsnurrer med pesto og feta

SAMSUNG CSC

Hej alle sammen! Vi kommer fra bloggen Foodielcious og har fået lov til at låne Camille Majas blog de næste par dage, mens hun kommer sig over sin hjernerystelse. Som I måske har hørt hun har fået efter en ulykke. Vi håber selvfølgelig hun snart kommer sig, men i mellem tiden så vil vi altså blogge lidt her 🙂

Snurrer-collagew

Vi er tre piger, der i sommers, færdiggjorde vores uddannelse i Ernæring og Sundhed. Vi elsker alle tre mad og gerne god mad, som både er sundt, men også ser lækkert og indbydende ud. Vores formål med bloggen er at inspirere andre til en lidt sundere livsstil uden det bliver kedeligt.
Hvis I har lyst til at se mere fra os, så klik ind på vores blog eller find os på instagram (@foodielicious_dk). Og så selvfølgelig hold øje her på bloggen, da vi de næste par dage vil dele opskrifter med Jer – vi kan afsløre at der bl.a. kommer nogle muffins op 😀

Hvis i følger Camille Maja på instagram (@camillemaja), så har I nok allerede set den første lækre opskrift vi vil dele med Jer. Det er disse grønne snurrer med spinat, pesto og feta! Snurrerne er virkelig gode at have med i madpakken eller som et lille mellemmåltid og så smager de bare helt fantastisk. Det kan være lidt tricky at få “snurret” dem ordentligt, men øvelse gør mester så bare kast dig ud i det. Vi fandt en masse videoer på youtube, der kunne guide os lidt i gennem!

Det skal du bruge til snurrerne er:

25 g gær
3 dl vand
4 klumpet frossen spinat
1 tsk salt
1 spsk olie
150 g fuldkornshvedemel
350 g hvedemel
110 g feta
100 g grøn pesto (vi brugte Løgismose)

Tø spinaten op. Opløs gæren i lunkent vand og rør spinat ud i. Tilsæt olie, salt og fuldkornshvedemel og rør indtil du har en ensartet masse. Kom hvedemel i lidt ad gangen indtil dejen ikke er klistret. Lad dejen hæve i en times tid.

Rul dejen ud i en rektangel som er ca. ½ cm tyk og smør pesto ud på hele dejen. Smuldr feta og fordel på dejen. Fold dejen sammen på den korte led, sådan så du får en smallere rektangel. Rul dejen over et par gange.

Skær et stykke af på ca. 3 cm. Det stykke skæres på midten, men sørg for at dejen hænger sammen i den ene ende. De to strimler du har nu, snoes sammen så det bliver en strimmel som der herefter skal slås en knude på. Læg snurren på en beklædt bageplade. Fortsæt indtil der ikke er mere dej tilbage og lad dem efterhæve i ½ time.

Bag dem ovnen ved 200 g i ca. 10-15 minutter alt efter størrelse.

Skærmbillede-2015-02-18-kl.-21.46.09

XOXO Zaida, Laura og Line // Foodielicious

Læs også

Ingen kommentarer

    Skriv et svar

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.