Camille Maja - Mad & LivsstilFrokost & AftensmadOpskrifter

Tomat/fennikel suppe

Tomat/fennikel suppe

Sikke et kedeligt vejr idag! April har været fyldt med en masse kolde og blæsende dag og der er det lækkert med en portion varm suppe!
Jeg har fået denne opskrift fra min kære moder og prøvede selv at lave den her i sidste uge. Den skal i da have!

Opskrift:

  • 2 fennikel
  • 2 løg
  • 3 ds hakkede tomater
  • 7 laurbærblade
  • 2 spsk timian
  • 2 spsk hot chutney
  • 1/2 flaske oystersauce
  • Evt chili hvis du kan lide det lidt spicy

 

Fremgangsmåde:

  • Start med at hak løg og fennikel groft og svits i en stor gryde (det hele skal alligevel blendes)
  • Svits i ca. 10 minutter
  • Tilsæt derefter de hakkede tomater, timian, chutney og oystersauce
  • Rør rundt og tilsæt herefter laurbærbladene
  • Brug tomatdåserne og fyld hver af dem op med vand og hæld i gryden
  • Tilsæt boullion og evt. chili hvis du ønsker
  • Krydr med salt og peber
  • Lad suppen simre i 20-30 minutter og pil derefter laurbærbladene op
  • Blend suppen med en stavblender
  • Færdig! Server med lækkert brød, creme fraiche, hytteost, ost eller hvad du ellers ønsker dig

 

DSC_1221-2

Velbekommen!

Camillemaja

0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *