Sprøde kyllingenuggets – En sundere version

IMG_1305

Jeg vil vove at påstå, at sprøde kyllingenuggets er noget, som alle kan lide. Her kan finde en nem og lækker opskrift, på en sundere udgave, hvor de stadig er sprøde og saftige!

Kyllingenuggets kan jo laves på utrolig mange måder. Der er både en version med brødkrummer, rasp, mel, cornflakes, mandler etc. Min version blev med mel, rasp og krydderier, som så bliver tilberedt i ovnen. Dertil selvfølgelig lidt citron og en lækker dip! Mums.

Opskriften er til 2 personer

Opskrift

Kyllingenuggets

  • 2 kyllingefileter
  • 5 spsk. mel
  • 2 æg, pisket
  • 1 dl rasp
  • Salt, peber og lidt valgfrit krydderi

Dip

  • 100 g græsk yoghurt 2%
  • Lidt persille, dild og purløg
  • Citronsaft
  • Salt og peber

Fremgangsmåde

  • Start med at lav din dip, så den kan stå og trække lidt. Hak urterne fint, og rør lidt i af gangen. Smag den til undervejs med både urter, salt, peber og citronsaft
  • Skær din kylling ud i ønskede stykker. Og i ens størrelser, da de skal være færdige samtidig
  • Vend dem først i mel, derefter i æg, og så til sidst i din rasp
  • Giv dem ca. 12 minutter på 200 grader, varmeluft.
  • Server sammen med din dip + ønsket tilbehør

Rigtig god fornøjelse!

Læs også

2 Kommentarer

  • Svar
    Catharina
    13. november 2017 at 21:31

    Hvor mange grader sætter du ovnen på?:)

    • Svar
      Camillemaja
      13. november 2017 at 21:38

      Hovsa! Den er opdateret nu 🙂 200 grader, varmeluft

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.