Camille Maja - Mad & LivsstilTræning

Photoshoot i FW

Photoshoot i FW

Jeg var så heldig, at en af mine venner ville lave en serie i Fitness World og spurgte om jeg ville være med.
Det var grænseoverskridende, at stå der i bar mave i centeret, men en super fed og sjov oplevelse.

Jeg er kommet langt siden et stort vægttab og er meget stolt af mig selv, men der er stadig småting jeg vil ændre. Jeg bruger det som motivation og træner videre. Der sker jo intet af, bare at brokke sig 😉

Camille Maja Fitness
Fotografen Christopher Mertz er en gammel ven fra folkeskolen og vi har efterhånden lavet lidt af hvert sammen mht. fotos.
Jeg vil til en hver tid anbefale ham til jobs, og i kan tjekke hans hjemmeside ud her.

Camille Maja Fitness

Camille Maja fitness

Vi tog ud i FW i køge, hvor vi havde skaffet en aftale med lederen om, at vi måtte låne crossfitlokalet. Så fedt og det skal de have tak for!

For mig handler den her serie om, at være stærk både psykisk og fysisk. Derudover synes jeg at serien giver et rigtig godt billede på hvordan den “almindelige kvinde” ser ud. Jeg er super glad for resultatet!

A personal series.

Hele serien kan ses her.
– Alt credit til fotografen Christopher Mertz


 

0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *