Camille Maja - Mad & LivsstilFrokost & AftensmadOpskrifter

Perlebyggrød med soyakylling

Perlebyggrød med soyakylling

Jeg er blevet ret tosset med perlebyggrød og det giver en god og lang mæthedsfornemmelse, uden det bliver for meget. Det minder en smule om risotto og så er det meget sundere. Win win! 😉

IMG_9315

Opskriften her er til 2 personer.

Opskrift:

  • 160 gram perlebyg
  • 400 ml mini/skummetmælk
  • Tilsæt salt og peber i din grød

Marinade:

  • 1/4 del af en soyaflaske
  • 1.5 tsk honning
  • 1 tsk peanutbutter

Grønt og kød:

  • 1 rød peber
  • 1 rødløg
  • 1/4 porrer
  • 250 g kyllingebryst

 

Fremgangsmåde:

  • Start med et hælde din perlebyg ned i en gryde. Tilsæt vand så det kun lige dækker.
  • Kog perlebyggen indtil vandet er fordampet og tilsæt derefter mælken
  • Dette skal ca. stå på varmen i 30 minutter og der skal oftest røres
  • Imens du venter på din grød (men husk at holde øje med den!), så laver du din marinade
  • Når ingredienserne til marinaden er opløst kan du stille den væk, indtil du skal bruge den til sidst
  • Snit dit kød i små strimler
  • Snit dit løg i fine stykker og steg på en pande med olie
  • Snit dine andre grøntsager og smid dem over sammen med løgene og skru lidt ned for varmen
  • HUSK AT RØR I DIN GRØD
  • Derefter skal du stege din kylling – du bestemmer selv krydderiet, men husk at soyaen også er salt, så ikke salt for meget
  • Når det grønne og kyllingen er færdig smider du det sammen på 1 pande og tilsætter din marinade
  • Lad det simre indtil grøden er færdig og så er det ellers bare at nyde måltidet!

IMG_9310

Velbekommen! 😉

Camillemaja


0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *