Camille Maja - Mad & LivsstilFrokost & AftensmadOpskrifter

Perlebyggrød med kylling og edamame bønner

Perlebyggrød med kylling og edamame bønner

Jeg beklager den manglende aktivitet på bloggen de sidste par uger, men har haft meget travlt med en kæmpe praktikopgave (på 50 sider… suk) og derefter tog jeg på Roskilde festival 😉
Har nogle opskrifter klar til jer og her får i den ene: 

IMG_9785

Denne opskrift er til 1 person

Opskrift:

  • 80 g perlebyg (billigt i superbrugsen)
  • 100 g kylling
  • Frisk parmesan
  • 1 håndfuld spinat
  • 2.5 dl fedtfattigt mælk
  • 100 g edamame bønner

Fremgangsmåde:

  • Start med at smid perlebyg i en gryde og hæld vand i, så det kun lige dækker
  • Tilsæt salt og kog indtil vandet er helt væk
  • Derefter tilsættes mælken og herefter skal perlebygen stå i ca. 30 minutter – Husk at røre undervejs
  • Imens du venter på grøden, kan du rive lidt parmesan, vaske spinaten, defroste edamame bønnerne og skære kyllingen ud i små mini stykker
  • Derefter varmer du en pande op med lidt olie og steger din kylling
  • Når kyllingen næsten er færdig smider du alt det grønne på panden og steger sammen med kyllingen
  • 5 inden grøden er færdig (hvor du kan se at mælken stadig kører lidt rundt) tilsætter du den ønskede mængde parmesan
  • Når grøden er færdig blander du din kyllinge/grøntblanding sammen med grøden og spises med det samme
  • Det er også godt med lidt ekstra parmesan på toppen 😉
  • Du kan krydre retten som du vil

DSC_1268

Velbekommen! 🙂

Camillemaja 


0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *