Camille Maja - Mad & LivsstilFrokost & AftensmadOpskrifter

Moussaka

Moussaka

Jeg elsker mousakka og har lavet en sundere version med hytteost i stedet for bechamelsauce.

DSC_1261

Opskriften på kødsovsen finder du her. Denne opskrift er dog udfra 1 kg kød, men når jeg har lavet denne kødsovs fryser jeg den derefter ned i portionsstørrelser, så jeg netop kan bruge det i en situation som denne 😉

Jeg ved godt det måske lidt er lidt træls at jeg deler en opskrift hvor man skal ha’ lavet en kæmpe portions kødsovs inden! Denne opskrift er måske mere et godt tip til en sundere moussaka 🙂

Opskriften er til 1 person.

Opskrift:

  • 1 portions kødsovs fra “hverdagskødsovs”
  • 1 aubergine
  • 3 spsk hytteost
  • Salt og peber

 

Fremgangsmåde:

  • Lav din kødsovs
  • Sæt ovnen til 200 grader, grill
  • Skær derefter hele auberginen i ca 1 cm’er tykke skiver
  • Varm en pande op og tilsæt olie
  • Svits dine skiver af aubergine ca 3 minutter på hver side
  • Find et passende ovnfast fad
  • Start med et lag med kødsovs, derefter 1.5 ske hytteost og til sidst aubergine. Dette gør du indtil du ikke har mere 😉
  • Smid den ind i ovnen i ca 10 minutter så auberginen bliver lækker gylden på toppen
  • Velbekommen!

DSC_1259

Camillemaja 


 

0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *