Kyllingedeller

img_5824

Jeg havde helt glemt hvor meget jeg egentlig godt kan lide kyllingedeller! Det er kun fantasien der sætter grænser for hvad man kan smide i sådan en fars.

Jeg havde modtaget noget hakket kylling fra Danpo (sponsoreret), og lavede derfor disse nemme og sunde deller i går aften. Dertil kogte jeg lidt bulgur og en hvidløgsdressing – ville gerne ha’ lavet en salat, men min salat var blevet for trist. Men så var der jo også lidt grønt i dellerne, så det går jo nok. Det hele smagte i hvert fald rigtig godt.

Der kom ca. 18 små deller ud af 450 g fars.

Opskrift på deller

  • 450 g hakket kylling (Danpo)
  • 1 spsk mel
  • 1 æg
  • 2 rødløg
  • 2 gulerødder
  • Salt & peber

Tilbehør

  • Bulgur (se fremgangsmåde på posen)
  • Hvidløgsdressing bestående af; Creme fraiche, hvidløg, salt og peber (NEMT!)

Fremgangsmåde

  • Start med at lav din hvidløgsdressing og sæt på køl
  • Kog derefter vand til din bulgur og smid dem i (Følg fremgangsmåden, på posen)
  • Hak/riv de forskellige grøntsager og smid i en skål sammen med mel, æg, fars og krydderier
  • Bland det hele sammen og lav små deller ud af farsen – smid på en varm pande med fedtstof
  • Gives nogle minutter på hver side og server!

Velbekommen!

img_5810

Læs også

Ingen kommentarer

    Skriv et svar

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.