Fyldte auberginer

DSC_1498

Denne hverdagsret er til to personer og der er rigeligt til at blive mæt af. Fyldte auberginer er så lækkert og også sundt, så prøv dig frem – du kan snildt smide meget mere grønt end hvad jeg gjorde! Det var bare lige hvad jeg havde derhjemme.

Retten er især god til en aften hvor du har en masse kedelige grøntsager, som skal bruges inden de kradser helt af. Jeg tilføjede selv et par håndfulde af min kedelige spinat, som jeg havde der hjemme. Derudover kom der lidt feta og frisk persille på toppen. Dette kan godt undlades, det gjorde det bare lidt ekstra lækkert!

Jeg brugte en gedefeta fra mærket Taverna – super lækkert og smagfuldt!

 

Opskrift:

  • 1 rødløg
  • 2 fed hvidløg
  • 300 gram hakket oksekød, med lav fedtprocent
  • 2 auberginer
  • 1 tomatpuré
  • 2 håndfulde spinat
  • Salt og peber
  • Frisk eller tørret basilikum
  • Feta eller parmesan til toppen
  • Frisk persille
  • Eventuelt brug andet grønt

 

Fremgangsmåde:

  • Tænd ovnen på 200 grader, varmeluft
  • Skrab indmaden ud og gem den
  • Hak løg og hvidløg og smid på en varm pande
  • Tilsæt din aubergine
  • Tilsæt kødet når løgene er klare, og rør rundt
  • Når kødet er brunet færdigt tilsætter du dit grønt, tomatpuré og krydderier
  • Fyld dine auberginer med din blanding af kød og grønt og smid i ovnen i ca. 20 minutter
  • Top med feta eller parmesan og lidt frisk persille

Rigtig god fornøjelse og velbekommen – er sikker på i bliver fan af denne nemme hverdagsret!

 

Læs også

Ingen kommentarer

    Skriv et svar

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.