Cookiedough med peanutbutter

DSC_1311

Mangler du en lækker lille snack til at stille lækkersulten, så er denne opskrift lige noget for dig. Husk at der stadig er mange dadler og nødder i, så det er derfor ikke en opskrift hvor du skal spise hver og en. 😉

De her cookiedough kugler blev super lækre og kunne forestille mig de ville være eminente i is!

Husk når du skal lave opskrifter hvor der står “Mørk chokolade”, så brug altid en med en procent over 70. Jeg køber altid min chokolade i Netto til 12.95 fra Superior. Super god og billig chokolade. 🙂

Opskriften er til ca 14-16 kugler

Opskrift:

  • 2 dl usaltede cashewnødder
  • 1 dl blendet havregryn
  • 17 dadler uden sten
  • 1 spsk peanutbutter
  • 1/2 spsk kokosolie
  • 50 gram mørk chokolade (over 70%)
  • 1/2 tsk havsalt – 1/4 tsk alm groft salt
  • 1/2 tsk vaniliepulver

DSC_1299

Fremgangsmåde:

  • Start med at blende cashew og havregryn i en foodprocessor
  • Når nødder og havregryn er blevet til fint mel tilføjer du dadler, smeltet kokosolie, peanut butter, salt og vaniljepulver of blend igen
  • Selvom det ligner at massen ikke er klistret til at kunne forme kugler, så tro mig, det er den!
  • Når massen er blendet sammen tilføjer du groft hakket chokolade – Du skal ikke blende chokoladen!
  • Form dine kugler og smid dem i fryseren i ca 1 time
  • Server! Mums!

 

DSC_1307

 

Håber i kan lide opskriften! Den faldt i hvert fald i god jord hjemme hos mig, da jeg havde venindebesøg 😉

Velbekommen!

 

Camillemaja 


 

Læs også

Ingen kommentarer

    Skriv et svar

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.