Bagt grød med banan

DSC_1460

Jeg laver ofte grød til morgenmad, og tænkte at jeg skulle prøve at smide den i ovnen i stedet. Det blev så lækkert og gav et ekstra tvist til grøden! Derudover så kunne den bare stå i ovnen og passe sig selv, mens jeg kunne klare resten af morgenritualerne.

Jeg har lavet opskriften med cashewnødder, men er sikker på der er andre nødder, der smager super godt i.
Opskriften er til 1 person:

Opskrift:

  • 1 dl havregryn
  • 1 spsk chiafrø u. top
  • 1 tsk kanel
  • 1/2 tsk vaniliesukker
  • 1 banan + 1/2 til topping
  • 1/4 dl cashew nødder (ca 10 stk) til topping
  • 1.5 dl mælk
  • Lidt kanelsukker/rørsukker på toppen
  • nip salt

Fremgangsmåde:

  • Stil ovnen på 180 grader, varmeluft
  • Mos den ene banan i en skål og bland sammen med resten af ingredienserne, undtagen cashew og den halve banan
  • Hæld din masse ned i et ovnfast fad/pande, drys med lidt kanelsukker eller rørsukker og giv din grød 20-25 minutter, når ovnen er varm. Min fik 20 min og grøden er færdig, når den er fast.
  • Spis og velbekommen!

DSC_1461

Camillemaja


Læs også

Ingen kommentarer

    Skriv et svar

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.