Chocolate Chip Cookies - Verdens bedste

Bananbrød

IMG_6176

Dette bananbrød er alligevel en gammel kending, men jeg syntes det fortjente at blive smidt op på forsiden igen!
Opskriften minder lidt om min banankage opskrift, som jeg ved mange af jer er vild med. Det er faktisk også den mest populære opskrift på bloggen. Bananbrødet har dog lidt flere krydderier i, men stadig super nemt at bage, så alle kan være med! Der er ikke noget værre, end de 100 km lange opskrifter, hvor du skal i flere specialbutikker, og det dermed bliver et større projekt. Selvom bloggen udvikler sig, så vil jeg stadig holde fast i mit princip om nem mad, hvor alt kan findes i supermarkedet.

Jeg fik et par veninder over sidst jeg lavede brødet, som var helt vilde med det! hvorfor det egentlig er et brød? Er det bare pga. den form, det bliver smidt i? Jeg ved det ikke – det minder nu mest om kage synes jeg… Men nu hedder det altså et bananbrød!

Opskriften er til 10 gode stykker. Og så vil jeg gerne lige tilføje, at det smager PERFEKT med smør på!

Opskrift

 • 4 modne bananer
 • 4 æg
 • 100 g hvedemel
 • 70 g finvalsede havregryn
 • 1 tsk kardemomme
 • 2 tsk kanel
 • 12 dadler (uden sten. Kan undlades – tilføj evt. lidt sukker, honning eller ekstra banan, hvis du vil have dit brød sødere)
 • 1 tsk bagepulver
 • Nip salt
 • 60 gram mørk chokolade (jeg brugte 80%)

Fremgangsmåde

 • Tænd ovnen på 180 grader, varmeluft
 • Mos dine bananer i en skål
 • Hak dine dadler i en minihakker, eller også kan en kniv også klare det. Men overvej seriøst at anskaffe jer en minihakker – den er guld værd!
 • Tilsæt æg, krydderier og mel
 • Brug en stavblender, til dejen er flydende
 • Vend din grofthakkede chokolade i dejen
 • Kom dejen i en rugbrødsform og ind i ovnen med den
 • Jeg gav mit brød 35 minutter og lod den stå i formen, så den lige kunne få den sidste varme
 • Men alle ovne er forskellige, så brug en strikkepind og tjek om dejen stadig klistre. Jeg tog min ud, da der stadig var lidt klister på, og lod den derefter stå i sin varme form. Jeg synes nemlig ikke det gør noget, at den er lidt svampet!
 • God fornøjelse

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Chocolate Chip Cookies - Verdens bedste