Brownie med oreo og skumfidus

Det perfekte morgenbord, når du har lidt ekstra tid

Det perfekte morgenbord er forskelligt fra person til person, og for mig handler det om hvor meget tid man har. Morgenmad er hvad man gør det til, og det kan nogle gange blive ligeså lækkert hvis du har 5 minutter, som hvis du har flere timer. Jo længere tid du har, jo mere kan du selvfølgelig også gøre ud af det!

Jeg elsker at tage mig lang tid om morgenmaden i weekenden, især hvis jeg har nogle at dele den med. Jeg har samlet lidt forskellige opskrifter til morgenbordet, hvis i har lidt længere tid en morgen. Det er helt oplagt til en weekend vil jeg sige!

Grydebrød

Smoothie med tropisk smag

Luftige pandekager med ricotta, citron og bærkompot

Koldhævede speltboller

Æggekage med soltørrede tomater & serrano

Chokoladeboller

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Brownie med oreo og skumfidus