Enkelt pasta med pocheret laks

Svampede græskarmuffins

IMG_0997

Svampede græskarmuffins – mums! Jeg elsker de råvarer, som man kan købe her i efteråret. Vejret er jeg dog ikke så vild med, da det kun bliver koldere og koldere.

Jeg er den type, som kan blive i lidt skidt humør af vinter, hvilket er helt fjollet. Alt er bare federe om sommeren – men måske det bliver bedre i år, eftersom vi intet sommer har haft i år nærmest. Derudover har jeg heller ikke været på ferie i år, så har ikke nydt så meget sol. Som i kan høre, har jeg meget store 1 world problems. 😉

Hvis du er vild med krydderkage, så skal du også prøve denne “Ølkage“. 

Disse græskarmuffins er efter samme opskrift, som gulerodskagen med ostecreme. Jeg synes ikke, at der var en grund til at opfinde den dybe tallerken, da jeg allerede havde en lækker opskrift på en god krydderkage. Det eneste jeg nærmest gjorde, var at udskifte gulerødderne med græskar. Nemt!

Jeg lavede både lidt muffins, og en almindelig kage, i en lille tærte form. Der var vel til ca. 15 muffins. Hvis du vælger at lave en kage, er der til 8-10 personer.

Opskrift

Dejen:

  • 3 æg
  • 120 g brun farin
  • 2 revede æbler
  • 1 lille finrevet butternut squash/hokkaido
  • 3 tsk. kanel
  • 2 tsk. kardemomme
  • 1 tsk. bagepulver
  • Nip salt
  • 170 g Finax hvedemel

Ostecremen:

  • 120 g natural flødeost
  • 2 tsk vaniljesukker
  • 100 g flormelis
  • Evt. lidt revet citronskal (smag til)

Lige nu er der tilbud på mit opskriftshæfte med over 100 opskrifter – se mere her!

Fremgangsmåde

  • Tænd din ovn på 180 grader, varmeluft
  • Start med at pisk æg og brun farin til en cremet masse
  • Riv æbler og græskar, og tilsæt i din farinmasse
  • Tilsæt de resterende ingredienser og pisk igen

Hvis du vil lave en kage:

  • Find en passende form og beklæd den med bagepapir
  • Som i kan se på billedet er min kage ret lav ? den fik 30 minutter. Hvis din form er højere, så stik i kagen undervejs, for at se om den er klar. Jeg kan personligt godt lide den lidt blød i det – ellers giv den 5-10 minutter ekstra
  • Når din kage er kølet af, pisker du din ostecreme sammen. Jeg har faktisk ikke prøvet at lave en creme uden smør, men prøv din frem!

Hvis du vil lave muffins:

  • Frem med muffinsformene og hæld i til kanten
  • Giv dem 20 minutter, og lad dem køle af, inden de får ostecremen på

Rigtig god fornøjelse, og velbekomme!

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Enkelt pasta med pocheret laks