Æggesalat med hytteost og æble

Luftige bananpandekager

IMG_6733

Bananpandekager er virkelig lækkert til morgenmad, og er perfekt når man har lidt ekstra tid. Du kan også sagtens lave dejen dagen før.
Disse pandekager blev meget luftige og søde. Dej er uden tilsat sukker, da jeg har i stedet har tilsat kardemomme og banan, som gør dem rigeligt søde.

Når jeg laver pandekager er det oftest med banan, men jeg har også prøvet at lave nogle med revet æble, som blev super gode! Jeg er altså også glad for de gammeldags pandekager med sukker og mel, og det skal der også være plads til – men det er rart, at der er så mange muligheder, for at lave sunde pandekager.

Læs også: Pandekager med revet æble og gammeldags pandekager

Pandekager er en ægte klassiker blandt morgenmad/desserter, og så er det endda nemt at lave, og kræver kun ganske få ingredienser, som du måske allerede kan finde i dit køleskab.

Jeg fik ca. 15 pandekager ud af denne opskrift:

Opskrift

  • 2-3 modne bananer
  • 3 æg
  • 1 tsk kardemomme
  • 1 dl havregryn
  • Nip salt
  • 1/2 dl mel (jeg brugte hvedemel)

Du kan evt undlade mel, hvis du har lyst, og tilføje ekstra havregryn.

Fremgangsmåde

  • Mos dine bananer i en skål og tilsæt de resterende ingredienser
  • Brug en stavblender (hvis du har), til at få en ens og glat dej
  • Varm en pande med lidt fedtstof
  • Jeg brugte en lille sovseske til at dosere. Det er ca. 2 spsk dej, til en pandekage.
  • Når du hælder dej på panden så husk at glat den lidt ud, så de blive ens i tykkelsen

Velbekommen!

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Æggesalat med hytteost og æble