Laksepakke med grønt

Kyllingedeller

img_5824

Jeg havde helt glemt hvor meget jeg egentlig godt kan lide kyllingedeller! Det er kun fantasien der sætter grænser for hvad man kan smide i sådan en fars.

Jeg havde modtaget noget hakket kylling fra Danpo (sponsoreret), og lavede derfor disse nemme og sunde deller i går aften. Dertil kogte jeg lidt bulgur og en hvidløgsdressing – ville gerne ha’ lavet en salat, men min salat var blevet for trist. Men så var der jo også lidt grønt i dellerne, så det går jo nok. Det hele smagte i hvert fald rigtig godt.

Der kom ca. 18 små deller ud af 450 g fars.

Opskrift på deller

  • 450 g hakket kylling (Danpo)
  • 1 spsk mel
  • 1 æg
  • 2 rødløg
  • 2 gulerødder
  • Salt & peber

Tilbehør

  • Bulgur (se fremgangsmåde på posen)
  • Hvidløgsdressing bestående af; Creme fraiche, hvidløg, salt og peber (NEMT!)

Fremgangsmåde

  • Start med at lav din hvidløgsdressing og sæt på køl
  • Kog derefter vand til din bulgur og smid dem i (Følg fremgangsmåden, på posen)
  • Hak/riv de forskellige grøntsager og smid i en skål sammen med mel, æg, fars og krydderier
  • Bland det hele sammen og lav små deller ud af farsen – smid på en varm pande med fedtstof
  • Gives nogle minutter på hver side og server!

Velbekommen!

img_5810

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Laksepakke med grønt