Bananbrød

Raw chokoladekage med nøddebund

DSC_1352

Jeg har før lavet en lignende version som i kan se her, men jeg synes ærligt denne her blev lidt bedre og så med færre ingredienser.

Jeg havde inviteret min veninde over til kagesmagning, da det altid er bedre at få en andens mening. Vi var heldigvis begge stor fan af kagen 😉

DSC_1358

Kagen tager ikke lang tid at lave, men skal dog på køl i et par timer derefter. Så regn med ca. 2.5 time i alt! Hvis du skal bruge kagen til et bestemt event, så kan du jo lave kagen dagen før, smide den i fryseren og tage den ud 15 minutter før den skal serveres.

Kagen er til 6-8 personer. Kommer an på hvor stort stykke du vil have.

Opskrift

Nøddebund

  • 100 gram mandler
  • 20 gram hasselnøder
  • Nip salt
  • 8 dadler uden sten

Chokoladecreme

  • 2 små avokadoer
  • 3 spsk kakao
  • 1 spsk kokosolie
  • 1 tsk vaniliepulver
  • 1 spsk honning med top (eller andet sødemiddel)
  • nip salt

 

Fremgangsmåde:

  • Start med at lav din nøddebund. Her skal du først blende nødderne og derefter tilsætte salt og dadler.
  • Find en passende form og bred din nøddemasse ud så hele bunden er dækket
  • Min foodprocessor var for stor til at cremen kunne blendes ordentligt rundt, så jeg brugte en elpisker til resten
  • Skær avokadoen ud i fine små skiver og smid i en skål
  • Derefter til sætter du resten af ingredienser og blender/pisker
  • Når cremen er en fin masse putter du den ovenpå din nøddebund
  • Ind i fryseren med den i ca 2 timer
  • Server!

DSC_1363

DSC_1345

God fornøjelse :p

Camillemaja 


 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bananbrød