Bønnemuffins med chokofrosting

Bananbrød

SAMSUNG CSCSAM_2780_Fotor_Collage

Endnu engang har vi fra Foodielicious fået lov til at dele en opskrift med jer. Det bliver den sidste i denne omgang, og vi håber derfor i har nydt at følge med. Vi synes i hvert fald at det har været sjovt, at få lov til at gæsteblogge her på Camille Majas flotte blog.

Den opskrift vi har valgt at dele med jer denne gang, er vores opskrift på bananbrød. Vi må indrømme at vi store tilhængere af søde sager og derfor faldt valget også på denne. Bananbrødet er perfekt til at stille ens sukkertrang og så mætter det godt.

Så hvis du har nogle modne bananer liggende, bliver du simpelthen nødt til at lave denne opskrift. Jo mere modne bananerne er, jo bedre er det. De modne bananer bidrager nemlig med rigtig meget sødme og smag. Et lille tip fra os er, at hvis du har nogle brune bananer liggende og ikke kan nå at bruge dem til bagning, så skær bananen ud i skiver og smid den i fryseren, så har du dem til en anden god gang 🙂

Selvom det er sidste gang vi gæsteblogger her på Camille Majas blog, betyder det ikke at være et endeligt farvel. Så hvis i ikke har fået nok, kan i finde flere sunde opskrifter på vores egen blog Foodielicious og på vores Instagram @foodielicious_dk.

SAMSUNG CSC

Til et brød skal du bruge:

2 æg
½ dl sukrin gold el. andet sødemiddel
¾ dl rapsolie
3 modne bananer
2 dl hvedemel
1 dl rugmel
3 dl havregryn
1 tsk bagepulver
1 tsk vaniljepulver
100 g mørk chokolade

Pisk æg og sukker grundigt sammen i en stor skål. Mos bananerne med en gaffel og kom dem i skålen. Tilsæt resten af ingredienserne og rør det godt sammen.
Tænd ovnen på 175 grader. Kom dejen i brødform beklædt med bagepapir. Bag brødet i ca. 45 min, til det er lysebrunt.

Skærmbillede-2015-03-13-kl.-09.42.29

// Zaida, Laura og Line ? Foodielicious

   

Skriv en kommentar

  • Mmm, hvor ser det godt ud! Skønt med nogle nemme og sunde opskrifter. Jeg vil helt sikkert kaste mig ud i denne næste gang sukkertrængen kommer frem.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Bønnemuffins med chokofrosting