Spinatsnurrer med pesto og feta

Bønnemuffins med chokofrosting

SAM_2880SAM_2876_Fotor_Collage

Så er vi, Foodielicious, tilbage igen med en opskrift på sunde muffins – what’s not to like! 🙂

Det er lidt tid siden vi afprøvede dem, men siden der er de blevet lavet et par gange for de er simpelthen SÅ gode! Normalt når vi laver mad så er der altid lidt smagsprøver til vores kærester, men da vi lavede de her bønnemuffins forsvandt de meget hurtigt og der var ingenting tilbage til dem 😉

Og ja, de er lavet på sorte bønner? Men du må endelig ikke lade dig skræmme af, at der er sorte bønner i ? man kan slet ikke smage dem når først muffinsne er bagt. Vi var i diverse supermarkeder for at finde sorte bønner og fandt dem til sidst hos en lille grønthandler. Kan du ikke finde dem på dåse, så kan tørrede også sagtens bruges, der er bare lidt mere forberedelse i det, da de skal i blød inden de kan bruges.

Skal du have gæster i weekenden, så anbefaler vi at du løber en tur ned forbi din grønthandler, køber lidt sorte bønner med hjem og får lavet en omgang af de her muffins!
SAM_2880

Til 9-10 muffins:
180 g sorte bønner på dåse
4 æg
4 spsk rapsolie
100 g sukrin gold
2 tsk vaniljepulver
2 tsk bagepulver
6 spsk kakaopulver
1/4 tsk salt
100 g god mørk chokolade

Frosting
200 g flødeost, vi brugte Philadelphia light
2 spsk kakaopulver
2-3 spsk sukrin melis
Hindbær

Hæld væden fra bønnerne fra og skyld dem grundigt. Kom bønner, æg og olie i en blender og blend til det er en jævn masse. Rør resten af ingredienserne, undtagen mørk chokolade, sammen i en anden skål og kom det i blenderen, blend igen til dejen er jævn. Hak mørk chokolade og vend i dejen.
Fordel dejen i muffinforme og bag dem ved 200 grader i ca. 15 min.

Pisk flødeost, kakaopulver og sukrin melis sammen i en skål og lad det stå på køl indtil det skal bruges.
Lad muffinsne køle af inden du kommer frosting på. Pynt med hindbær og lidt ekstra chokolade.

Velbekomme!

//Zaida, Laura og Line – Foodielicious

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Spinatsnurrer med pesto og feta